Életünk során elért eredményeink mindig azt tükrözik, mennyire ismerjük magunkat, mennyire merünk nagyot álmodni, milyen nagy illetve kicsi célokat tűzünk ki magunk elé?
2018. december 16. írta: sdragon

Életünk során elért eredményeink mindig azt tükrözik, mennyire ismerjük magunkat, mennyire merünk nagyot álmodni, milyen nagy illetve kicsi célokat tűzünk ki magunk elé?

sovegjarto készítette ezt a képet.

Elmélrt nélkül nincs gyakorlat, de a rengeteg elméleti tudás sem ér semmit, ha nem alkalmazzák!
- - - - -
Volt idő, amikor csak akkor akartam bele kezdeni új dolgokba, amikor ár mindent tudok róla. Majd akkor telefonálok embereknek, amikor már profi telenarketinges, hideg hivó leszek. Rengeteg könyvet olvastam, képzésekre jártam és nem alkalmaztam. Majd, ha mindent tudok!
- - - - -
Az elméleti tudásom semmit nem ért, amíg helyeztem át a gyakorlati világba.
Ma már tudom a tett, a folyamatos cselekvés hozza el a kívánt célt és sikert!
- - - - -
Iratkozz fel hasznos tartalmakért a http://bit.ly/sovegjarto_insta címen!
2018. december 14. írta: sdragon

Elmélrt nélkül nincs gyakorlat, de a rengeteg elméleti tudás sem ér semmit, ha nem alkalmazzák! - - - - - Volt idő, amikor csak akkor akartam bele kezdeni új dolgokba, amikor ár mindent tudok róla. Majd akkor telefonálok embereknek, amikor már profi telenarketinges, hideg hivó leszek. Rengeteg könyvet olvastam, képzésekre jártam és nem alkalmaztam. Majd, ha mindent tudok! - - - - - Az elméleti tudásom semmit nem ért, amíg helyeztem át a gyakorlati világba. Ma már tudom a tett, a folyamatos cselekvés hozza el a kívánt célt és sikert! - - - - - Iratkozz fel hasznos tartalmakért a http://bit.ly/sovegjarto_insta címen!

sovegjarto készítette ezt a képet.

Szeretem a filmeket! Elsősorban azokat, amelyekből tanulni! Őszinte leszek a lövöldözős, akció filmek nem az én világom. A moziban is tanulni akarok!
- - - - -
A napokban újranéztem George Clooney főszereplésével fémjelzett Egek ura című filmet. Van benne két jelenet, ami nekem nagyon tanulságos.
- - - - -
Az egyik, amikor a kirugás előtt koros úrban felébreszti a vágyat, hogy fogjom bele a fiatal kori vágyának megvalósítasára, , a másik a “hátizsákos” sztorija.
- - - - -
Ha érdekel bővebben, figyeld a blog bejegyzésem a BIO-ban lévő linken!
Iratkozz fel hasznos tartalmakért a hirlevelemre a http:// bit.ly/senhirlevel címen!
2018. december 13. írta: sdragon

Szeretem a filmeket! Elsősorban azokat, amelyekből tanulni! Őszinte leszek a lövöldözős, akció filmek nem az én világom. A moziban is tanulni akarok! - - - - - A napokban újranéztem George Clooney főszereplésével fémjelzett Egek ura című filmet. Van benne két jelenet, ami nekem nagyon tanulságos. - - - - - Az egyik, amikor a kirugás előtt koros úrban felébreszti a vágyat, hogy fogjom bele a fiatal kori vágyának megvalósítasára, , a másik a “hátizsákos” sztorija. - - - - - Ha érdekel bővebben, figyeld a blog bejegyzésem a BIO-ban lévő linken! Iratkozz fel hasznos tartalmakért a hirlevelemre a http:// bit.ly/senhirlevel címen!

sovegjarto készítette ezt a képet.

süti beállítások módosítása